Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

SOS Dječje selo Ladimirevci u potrazi je za volonterima koji bi djeci pomogli u učenju, kod pisanja domaće zadaće, pri ispunjavanju radne bilježnice, pojašnjavanju školskog gradiva i ponavljanju gradiva za djecu s teškoćama u razumijevanju.

sos-djecje-selo-ladimirevci-trazi-volontere-za-pomoc-u-ucenju-djeci-iz-osnovne-skole
21. listopad 2022.

Drage volonterke i volonteri,

želite li pomoći djeci iz Dječjeg sela u savladavanju gradiva, a pri tome steći iskustvo rada s djecom osnovnoškolske dobi?

SOS Dječje selo Ladimirevci u potrazi je za volonterima koji bi djeci pomogli u učenju, kod pisanja domaće zadaće, pri ispunjavanju radne bilježnice, pojašnjavanju školskog gradiva i ponavljanju gradiva za djecu s teškoćama u razumijevanju. Predmeti su: matematika, kemija, fizika, biologija, engleski.

Zainteresirani volonteri bi volontirali u Ladimirevcima koji se nalaze 20-ak kilometara od Osijeka, međutim troškovi prijevoza bi vam bili pokriveni. Razdoblje volontiranja bilo bi od uključivanja u volonterski angažman pa sve do kraja školske godine, što naravno nije obavezno, ali je svakako dobrodošlo.

Ono što biste trebali posjedovati su motiviranost za rad s djecom, sistematičnost, organiziranost i znanje osnova korištenja digitalnih tehnologija (internet).

Javite se do 30.10.2022. na sljedeći kontakt:

KONTAKT:
Sanja Pavanić
sanja.pavanic@sos-dsh.hr
095 336 6837
SOS Dječje selo Ladimirevci
Augusta Šenoe 30, Ladimirevci

Članstvo u mrežama:

Upravljanje kvalitetom:

Financijski podržavaju:

ured-za-udruge
DKolektiv je korisnik organizacijske podrške u razdoblju 1.9.2022. - 30.4.2024.