Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
pedala-solidarnosti-biciklisticko-filantropska-akcija

Igor i Ivica ponovno kreću na vožnju. Ovoga puta povod za humanitarnu akciju je Igorov 50-ti rođendan. Umjesto da novac potroši na raskošan tulum, on je odlučio sa svojim biciklističkim partnerom Ivicom krenuti u akciju „Pedala solidarnosti“.

13.06.2022.
preselili-smo-volonterski-centar

Preselili smo volonterski centar na novu adresu!

02.06.2022.
upitnik-za-volontere-i-organizatore-volontiranja-utjecaj-pandemije-na-volontiranje-i-na-razvoj-volonterskih-programa

U sklopu projekta "Radius V", sufinanciranog od strane EU, kroz program Europskog socijalnog fonda, provodimo ispitivanje javnog mnijenja o utjecaju pandemije na iskustva u volontiranju i o utjecaju pandemije na razvoj volonterskih programa i iskustvima uključivanja građana u volontiranje.

31.05.2022.
danas-osnazeni-sutra-ukljuceni-prirucnik-s-iskustvima-u-provedbi-projekta

Projekt „Danas osnaženi – sutra uključeni“ nastao je na temelju našeg dugogodišnjeg rada s obiteljima izloženim siromaštvu, socijalnoj isključenosti i različitim oblicima materijalne deprivacije gdje je dugotrajna nezaposlenost njenih članova više pravilo nego iznimka.

02.05.2022.
predstavljanje-publikacije-i-diskusija-10-koraka-do-male-fotonaponske-elektrane

Pozivamo vas na predstavljanje publikacije i diskusiju koju organiziraju Zaklada Friedrich Ebert iz Zagreba i DKolektiv iz Osijeka pod nazivom “10 koraka do male fotonaponske elektrane”.

03.05.2022.
hrvatska-volontira-2022-snaga-volontiranja-za-otpornost-i-odrzivu-buducnost

Hrvatski centar za razvoj volonterstva i partneri organiziraju dvanaestu manifestaciju Hrvatska volontira te pozivaju organizatore volontiranja na prijavu aktivnosti.

29.04.2022.
mladi-u-dateljeu

Pozivamo mlade osobe da skupa s nama obilježe prvi (ali ne i zadnji!) mjesec Mladih u Društvenom ateljeu.

26.04.2022.
festival-razmjene-vjestina

U našem Društvenom atelje skupa s udrugom „Aktivni umirovljenici Osijek“, a povodom Europskog dana međugeneracijske solidarnosti, organiziramo festival razmjene vještina.

20.04.2022.
zivjeti-s-nama-integracija-osoba-s-odobrenom-medunarodnom-zastitom-u-hrvatskoj

Kao završna aktivnost projekta "Živjeti s nama" objavljena je publikacija istoga naziva, koja je nastala kao rezultat rada s izbjeglicama koji su u Hrvatsku došli prije nekoliko godina u nadi da će ovdje izgraditi novi i sigurniji dom.

05.04.2022.
ukrainian-social-club-u-drustvenom-ateljeu

U prostoru Društvenog ateljea u Osijeku DKolektiv je organizirao i pokrenuo program podrške ženama i djeci iz Ukrajine.

02.04.2022.
predstavljamo-naseg-volontera-tonija

Volonterima koji dugoročno volontiraju u našoj organizaciji i na neki način postanu dio našeg tima volimo odati javno priznanje, napisati o njima dvije-tri riječi i ukoliko to žele, da napišu nešto o svom volonterskom angažmanu i ukratko se predstave.

29.03.2022.
europska-nagrada-za-volontiranje-mladih

Osmišljena je Europska nagrada za volontiranje mladih te su otvorene prijave za sve organizacije koje koordiniraju ili upravljaju projektima i aktivnostima volontiranja mladih u programskim zemljama Erasmus+ programa.

01.03.2022.

Članstvo u mrežama:

Financijski podržavaju: