Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
budite-podrska-u-organizaciji-1-natjecateljskog-penjanja-po-stepenicama-u-hrvatskoj

Zajednica sportskih udruga Hrvatske i Sport za sve Hrvatska organiziraju 1. natjecateljsko penjanje po stepenicama "TowerRunning Up And Down" u Hrvatskoj, i to baš u Osijeku!

06.06.2022.
postanite-voditelji-grupe-mladih-u-lovu-na-blago-u-zmajevcu

Nansen dijalog centar u potrazi je za volonterima koji bi bili angažirani kao voditelji grupe mladih u lovu na blago, takozvani "treasure hunt" u Zmajevcu.

24.05.2022.
sudjelujte-u-organizaciji-utrke-osjecki-cener-i-petica

Sportsko-rekreativni klub Žuti šešir u potrazi je za volonterima koji bi sudjelovali i pomogli u organizaciji popularne utrke "Osječki cener i petica", koja će se održati 21. svibnja 2022. godine.

16.05.2022.
hrvatska-volontira-2022-popis-aktivnosti-za-volontere-u-slavoniji-i-baranji

Manifestacija „Hrvatska volontira“ u organizaciji Hrvatskoga centra za razvoj volonterstva i regionalnih te lokalnih volonterskih centara, u partnerstvu s Hrvatskim Crvenim križem, Mrežom mladih Hrvatske i Savezom izviđača Hrvatske održava se dvanaestu godinu zaredom – ove godine od 11. do 14. svibnja.

11.05.2022.
dom-za-starije-i-nemocne-osobe-osijek-u-potrazi-je-za-volonterima

Dom za starije i nemoćne osobe Osijek, Drinska 10 u potrazi je za volonterima koji bi pomogli u aktivnostima Doma kroz uređivanje vrta, dvorišta i okoliša Doma zajedno s korisnicima.

10.05.2022.
poziv-na-volontiranje-u-pomoci-osobama-u-riziku-od-siromastva-i-podrske-osobama-s-invaliditetom

Kršćanska humanitarna udruga “Putevi milosti” provodi kampanju privlačenja novih volontera u udrugu. Cilj je akcije povećati broj osoba koje volontiraju u udruzi “Putevi milosti”, a time povećavaju provedbene kapacitete udruge i služe na dobrobit cijele zajednice i osoba kojima pomažu.

04.05.2022.
sudjelujte-u-organizaciji-jednodnevnog-kampa-za-ucenike-udruga-klikeraj-poziva-vas-na-volontiranje

Udruga Klikeraj poziva sve zainteresirane volonterke i volontere da se uključe u organizaciju i realizaciju jednodnevnog kampa za učenike pod nazivom "Proljetna škola kreativnosti".

29.04.2022.
poziv-studentima-psihologije-i-socijalnog-rada-volontiranje-kao-facilitatori-grupa-podrske

Koalicija za rad s psihotraumom i mir Vukovar (Coalition for Work with Psychotrauma and Peace Vukovar) u narednom periodu organizira brojne aktivnosti i radionice te grupe podrške za svoje korisnike. Za sve svoje aktivnosti trebat će pomoć volontera - studenata psihologije i studenata socijalnog rada.

22.04.2022.
pomozite-pri-organizaciji-nogometnog-turnira-nk-tomislav-livana-poziva-vas-na-volontiranje

Nogometni klub Tomislav Livana  tradicionalno organizira memorijalni turnir  "Milenko Jerković" koji se održava na međunarodnoj razini.

21.04.2022.
iskra-waldorfska-inicijativa-poziva-volontere-na-vodenje-radionica-za-djecu

ISKRA Waldorfska inicijativa u potrazi je za volonterkom ili volonterom koji bi bio voljan pomoći u vođenju radionica za djecu.

30.03.2022.
sos-djecje-selo-ladimirevci-trazi-volontere-za-pomoc-kod-pisanja-domace-zadace

SOS Dječje selo Ladimirevci za svoje korisnike traži 6 volontera za pomoć u učenju i kod pisanja domaće zadaće, ispunjavanja radne bilježnice i ponavljanja i utvrđivanja nastavnog gradiva.

04.04.2022.
postanite-volonter-marketinga-iskra-waldorfska-inicijativa-poziva-vas-na-angazman

ISKRA Waldorfska inicijativa u potrazi je za volonterom koji bi bi bio angažiran u podršci zaposlenicima udruge i škole u vođenju kampanja na društvenim mrežama.

24.03.2022.

Članstvo u mrežama:

Financijski podržavaju: