Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

U sklopu projekta "Radius V", sufinanciranog od strane EU, kroz program Europskog socijalnog fonda, provodimo ispitivanje javnog mnijenja o utjecaju pandemije na iskustva u volontiranju i o utjecaju pandemije na razvoj volonterskih programa i iskustvima uključivanja građana u volontiranje.

upitnik-za-volontere-i-organizatore-volontiranja-utjecaj-pandemije-na-volontiranje-i-na-razvoj-volonterskih-programa
31. svibanj 2022.

UPITNIK ZA VOLONTERE:
 

Drage volonterke i volonteri,

u sklopu projekta "Radius V", sufinanciranog od strane EU, kroz program Europskog socijalnog fonda, provodimo ispitivanje javnog mnijenja o utjecaju pandemije na iskustva u volontiranju.
Cilj ovog upitnika je ispitati osobna iskustva, motivaciju te stavove volonterki i volontera u volontiranju tijekom pandemije COVID-19 protekle dvije godine. Također, zanima nas i je li pandemija i koliko utjecala na neuključivanje pojedinaca u volonterske aktivnosti.

Projekt istraživanja i razvoja volonterstva Radius V provode DKolektiv – organizacija za društveni razvoj, Hrvatski centar za razvoj volonterstva, Volonterski centar Zagreb, Udruga „MI“ – Split, Udruga za razvoj civilnog društva SMART, Centar za civilne inicijative, ACT Grupa, Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet u Rijeci, Grad Split, Grad Rijeka, PRONI Centar za socijalno podučavanje.

Vaše sudjelovanje je u potpunosti dobrovoljno, a mi Vas molimo da odgovorite na sva pitanja. Želimo posebno naglasiti da se Vaši odgovori ni na koji način neće i ne mogu povezati s Vama osobno te Vam jamčimo potpunu povjerljivost i anonimnost svih iznesenih podataka. Vaši odgovori bit će dostupni samo voditeljicama istraživanja koje će obrađivati podatke. Rezultati će se predstaviti u obliku članaka i infografika na našim društvenim mrežama i web stranici, i to isključivo u zbirnom obliku (postotci, prosjeci i sl.), tj. neće se analizirati na razini pojedinog ispitanika. Također, provođenje istraživanja u skladu je s istraživačkom etikom.

Upitnik je dostupan na sljedećoj poveznici https://radiusv.limequery.com/747495?lang=hr te je otvoren za popunjavanje do 1. srpnja 2022.
 
Ako imate neka pitanja ili komentare slobodno se obratite partnerskoj organizaciji Hrvatski centar za razvoj volonterstva na e-mail adresu: hcrv@hcrv.hr.   

 

UPITNIK ZA ORGANIZATORE VOLONTIRANJA:

 

Poštovani organizatori volontiranja,

u sklopu projekta "Radius V", sufinanciranog od strane EU, kroz program Europskog socijalnog fonda, provodimo ispitivanje društvenih potreba kroz upitnik o utjecaju pandemije na razvoj volonterskih programa i iskustvima uključivanja građana u volontiranje.

Vaša su nam iskustva važna kako bismo utvrdili stanje volonterskih aktivnosti i programa na lokalnoj razini, odnosno, kako bismo utvrdili stanje i iskustva uključivanja građana u volontiranje s obzirom na nedavne krizne situacije i promjene koje su se dogodile i koje vi uočavate u vašoj lokalnoj zajednici.

Projekt istraživanja i razvoja volonterstva Radius V provode DKolektiv – organizacija za društveni razvoj, Hrvatski centar za razvoj volonterstva, Volonterski centar Zagreb, Udruga „MI“ – Split, Udruga za razvoj civilnog društva SMART, Centar za civilne inicijative, ACT Grupa, Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet u Rijeci, Grad Split, Grad Rijeka, PRONI Centar za socijalno podučavanje.

Vaše sudjelovanje u istraživanju je u potpunosti dobrovoljno, a mi Vas molimo da odgovorite na sva pitanja. Želimo posebno naglasiti da se Vaši odgovori ni na koji način neće i ne mogu povezati s Vama osobno te Vam jamčimo potpunu povjerljivost i anonimnost svih iznesenih podataka, sukladno odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka (NN 103/03, 118/06, 41/08, 130/11, 106/12), Direktive 95/46/EZ Europskog parlamenta i Vijeća od 24. listopada 1995. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom protoku takvih.

Vaši odgovori bit će dostupni samo voditeljicama istraživanja koje će obrađivati podatke. Rezultati će se predstaviti u obliku članaka i infografika na našim društvenim mrežama i web stranici, i to isključivo u zbirnom obliku (postotci, prosjeci i sl.), tj. neće se analizirati na razini pojedinog ispitanika. Također, provođenje istraživanja u skladu je s istraživačkom etikom.

Upitnik je dostupan na sljedećoj poveznici https://radiusv.limequery.com/611724?lang=hr te je otvoren za popunjavanje do 1. srpnja 2022.
 
Ako imate neka pitanja ili komentare slobodno se obratite partnerskoj organizaciji Hrvatski centar za razvoj volonterstva na e-mail adresu hcrv@hcrv.hr.

 

 

Članstvo u mrežama:

Financijski podržavaju: