Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

TAtelje je mjesto stvoreno za očeve koji žele istinski produbiti svoju ulogu u djetetovom životu - jer tate nisu samo povremeni suvozači u svijetu roditeljstva, nego ravnopravni partneri u svakom koraku dječjeg razvoja.

tatelje-grupa-za-aktivne-oceve-i-one-koji-to-zele-postati
18. listopad 2023.

Dragi tate, imate osjećaj da se o ulozi očeva nedovoljno govori? Želite skupa s drugim tatama promišljati tu ulogu, dijeliti iskustva, lijepe trenutke, ali i one izazovne?

 

Onda je TAtelje za vas!

 

TAtelje je mjesto stvoreno za očeve koji žele istinski produbiti svoju ulogu u djetetovom životu - jer tate nisu samo povremeni suvozači u svijetu roditeljstva, nego ravnopravni partneri u svakom koraku dječjeg razvoja.

 

U ovoj ćete grupi biti okruženi tatama koji su spremni podijeliti svoja iskustva, primjere dobre i loše prakse te kroz to zajedno promišljati svoju roditeljsku ulogu, stvarajući priliku za učenje i rast po principu “Očevi za očeve.” Sve vaše radosti, ali i brige i izazovi su dobrodošli - jer znamo da je svaka priča važna, a svaki izazov prilika za rast.

 

I da, istina je - niti mi ne znamo sve, želimo čuti vas! Voditelj grupe je taj koji će poticati i voditi diskusiju, ali tu smo da učimo zajedno. Bez obzira jeste li iskusni tata koji je prošao kroz različite faze očinstva, jeste li na početku svoga putovanje u svijetu roditeljstva ili se za njega tek pripremate, vaša je perspektiva važna i svojim dolaskom pomažete promociji aktivnog očinstva.

 

I zato: dođite i budite dio ove zanimljive, podržavajuće i dinamične zajednice očeva! Jer skupa stvaramo bolje društvo - za nas i našu djecu!

 

 

 

Detalji:

 

TAtelje se provodi kroz četiri susreta trajanja do 90 minuta.

 

Počet ćemo u ponedjeljak, 13. studenoga u 19h u prostoru Društvenog ateljea (Županijska 11, Osijek), a potom ćemo se dogovoriti za buduće susrete, prema rasporedima okupljenih tata.

PRIJAVITE SE OVDJE.

 

Prijavite se što prije jer je broj mjesta ograničen!

 

------------------------------------------------
Grupa se provodi u okviru projekta "MenCare" koji je sufinanciran od strane Europske Unije u okviru Erasmus+ programa. Grupa za očeve nastala je u suradnji Status M i DKolektiva.

Članstvo u mrežama:

Upravljanje kvalitetom:

Financijski podržavaju:

ured-za-udruge
DKolektiv je korisnik organizacijske podrške u razdoblju 1.9.2022. - 30.4.2024.