Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

U Društvenom ateljeu održali smo jedinstveni događaj namijenjem mladima koji se žele upoznati s političkim procesima i radom Europskog parlamenta.

simulacija-rada-europskog-parlamenta-u-drustvenom-ateljeu
20. studeni 2023.

U Društvenom ateljeu održali smo jedinstveni događaj namijenjem mladima koji se žele upoznati s političkim procesima i radom Europskog parlamenta.

Simulacija rada Europskog parlamenta privukla je učenice i učenike I. i III. gimnazije iz Osijeka, a tijekom simulacije imali su priliku "ući u ulogu" stvarnih europskih parlamentaraca i doživjeti tijek donošenja odluka i glasanja kako to zapravo i funkcionira u Europskom parlamentu. 

Kako razmijeniti ideje i donositi odluke unutar grupacija, držati do svojih načela, vrijednosti i uvjerenja u odborima Europskog parlamenta gdje se ne nalaze vaši istomišljenici, izglasavati predložene amandmane...svi su ti dijelovi simulacije pomogli mladima da dobiju uvid i pojačaju svoje znanje o jednoj od najvažnijih institucija Europske unije.

Zahvaljujemo nastavnicima i učenicima na vrlo uspješnoj simulaciji.

 

#CERV
#y2eu
#europeancom
#euparliament
#drustveniatelje


--------------------------------------
Projekt Youth2EUrope provodi konzorcij četiriju organizacija: Youth association Mano Europa (Litva), DKolektiv - organizacija za društveni razvoj (Hrvatska), Glocal Factory (Italija) i DYPALL Network u sklopu CERV programa.
Projekt se provodi u okviru programa CERV koji financira Europska komisija.

 

Članstvo u mrežama:

Upravljanje kvalitetom:

Financijski podržavaju:

ured-za-udruge
DKolektiv je korisnik organizacijske podrške u razdoblju 1.9.2022. - 30.4.2024.