Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

Regionalni centar ŠALTER organizira radionicu za udruge osoba s invaliditetom s ciljem pružanja podrške za kvalitetnu pripremu projektne dokumentacije za natječaj „Pilot program uvođenja sustavne podrške stabilizaciji i daljnjem organiazcijskom i programskom razvoju udruga osoba s invaliditetom u Republici Hrvatskoj u 2013. godini“ kojeg u partnerstvu provode Nacionalna zaklada za razvoj civilnog društva i Ministarstvo socijalne politike i mladih.

05. veljača 2013.
Radionica će biti održana 8. veljače 2013. godine (petak), od 15.00 do 18.00 sati u prostorijama Gradske četvrti Gornji grad, Trg Lava Mirskog 1 u Osijeku.

Za sva pitanja udruge se mogu javiti Volonterskom centru Osijek, tel.: 031 211 306 ili na e-mail: info@svolonteri.hr.

Pogram ŠALTER provodi Volonterski centar Osijek kao regionalni centar podrške u partnerstvu sa županijskim suradnim organizacijama – PRONI Centar za socijalno podučavanje, Informativno pravni centar iz Slavonskog Broda i Udruga mladih Oppidum iz Pleternice.

ŠALTER je dio šireg programa Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva pod nazivom „Program regionalnog razvoja civilnoga društva i lokalnih zajednica u Republici Hrvatskoj“.

Članstvo u mrežama:

Upravljanje kvalitetom:

Financijski podržavaju:

ured-za-udruge
DKolektiv je korisnik organizacijske podrške u razdoblju 1.9.2022. - 30.4.2024.