Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

Pozivamo vas na predstavljanje publikacije i diskusiju koju organiziraju Zaklada Friedrich Ebert iz Zagreba i DKolektiv iz Osijeka pod nazivom “10 koraka do male fotonaponske elektrane”.

predstavljanje-publikacije-i-diskusija-10-koraka-do-male-fotonaponske-elektrane
03. svibanj 2022.

Pozivamo vas na predstavljanje publikacije i diskusiju koju organiziraju Zaklada Friedrich Ebert iz Zagreba i DKolektiv iz Osijeka pod nazivom “10 koraka do male fotonaponske elektrane” koje će se održati
 
u utorak, 10.5.2022. u 18 sati u Staroj pekari, Trg Vatroslava Lisinskog bb u Osijeku.
 
U okviru ovog događanja ćemo s predsjednikom udruge EKO-Kvarner Vjeranom Piršićem razgovarati o procesu postavljanja male fotonaponske elektrane, kao i o važnosti izgradnje mreže energetskih zajednica te ulozi energetskih zadruga.

Pozivnica u PDF-u nalazi se OVDJE.
 

Njemačka Zaklada Friedrich Ebert i udruga Eko-Kvarner izdali su publikaciju pod nazivom "Moja energija, moja sloboda" u kojoj je u deset koraka opisan proces postavljanja male fotonaponske elektrane. U okviru prezentacije publikacije želimo dati odgovore na najčešća pitanja građanki i  građana koji razmišljaju o svojoj energetskoj neovisnosti. Nadalje, želimo razgovarati i o energetskim zadrugama i zajednicama te njihovoj ulozi u društvu. Autor publikacije, Vjeran Piršić iz udruge Eko-Kvarner iznijet će svoja iskustva kao građanin te kao pokretač energetske zadruge Krk.

Svoje sudjelovanje molimo da potvrdite do 9. svibnja na mail: blanka.smoljan@fes.hr.

Članstvo u mrežama:

Financijski podržavaju: