Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

Volonterima koji dugoročno volontiraju u našoj organizaciji i na neki način postanu dio našeg tima volimo odati javno priznanje, napisati o njima dvije-tri riječi i ukoliko to žele, da napišu nešto o svom volonterskom angažmanu i ukratko se predstave.

predstavljamo-naseg-volontera-tonija
29. ožujak 2022.

Volonterima koji dugoročno volontiraju u našoj organizaciji i na neki način postanu dio našeg tima volimo odati javno priznanje, napisati o njima dvije-tri riječi i ukoliko to žele, da napišu nešto o svom volonterskom angažmanu i ukratko se predstave.

Volonter Toni pruža podršku našoj organizaciji od rujna 2021. godine. S obzirom na njegovo dugogodišnje volontersko iskustvo i iskustvo upravljanja poslovima u neprofitnim organizacijama, Toni daje značajan doprinos u volonterskim angažmanima vezanim uz vođenje projektne dokumentacije i administrativne poslove. U potpunosti odgovoran, motiviran i znatiželjan, Toni je volonter i osoba na koju se uvijek možete osloniti. Unatoč velikom iskustvu, voljan je neprestano učiti nešto novo i svojim idejama oplemeniti već postojeće sadržaje i aktivnosti.

Ono što nas se kod Tonija možda i najviše dojmi jest njegova spontanost i sposobnost prilagodbe na širok spektar različitih angažmana unutar naše organizacije, od jednostavnijih administrativnih poslova pa sve do prenošenja svojih volonterskih iskustava učenicima po školama. Jednostavno, osoba na koju se uvijek možete osloniti i na koju možete računati. U nastavku donosimo njegove doživljaje volonterskog angažmana:

 

 Počeo sam volontirati u DKolektivu tek nedavno, nakon završetka jednog projekta.

 Kao rezultat tog projekta nastala je suradnja između mene i DKolektiva u smislu mojeg volontiranja na adminstrativnim i uredskim poslovima.

 Tu je DKolektiv meni pružio mogućnost da ponovno krenem ispočetka i pokažem sve svoje sposobnosti, znanja i vještine koje sam stekao svojim prijašnjim radom.

 Budući da oduvijek volim pomagati ljudima i u svakom poslu se nesebično dajem, zahvalan sam DKolektivu što mi je nakon dosta lutanja i traženja sebe vratio samopuzdanje i vjeru da sve što sam prije radio nije bilo uzalud.

 Moja glavna motivacija za volontiranje je pomaganje ljudima i onaj osjećaj kada vidite rezultat svoga rada, a to je da ste pomogli nekome u ostvarivanju njegovih želja, potreba ili ciljeva.

 U DKolektivu vlada opuštajuća i prijateljska radna atmosfera tako da je meni zadovoljstvo volontirati kod njih, pogotovo kada vidim rezultate svoga rada u sinergiji s ostalim djelatnicima i volonterima, jer svaki je volonter samo jedna karika u lancu na putu do uspjeha.

 

Hvala ti Toni na svemu!

Članstvo u mrežama:

Financijski podržavaju: