Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

Volonterski centar Osijek poziva predstavnike/ice neprofitnih organizacija na dvodnevnu edukaciju “Uvod u upravljanje volonterskim programima” koja će biti održana u Osijeku 16. i 17. studenog 2023.

poziv-na-edukaciju-upravljanje-volonterskim-programima
27. listopad 2023.

Volonterski centar Osijek poziva predstavnike/ice neprofitnih organizacija na dvodnevnu edukaciju “Uvod u upravljanje volonterskim programima”, čiji je cilj razviti sposobnosti, vještine, znanje i stavove sudionika edukacije kako bi razvili i/ili unaprijedili volonterske programe u svojim organizacijama i u svojim zajednicama.

Edukacija će biti održana 16. i 17. studenog 2023. u prostoru Društvenog ateljea, Županijska 11, Osijek, oba dana od 10:00 do 15:00 sati.

Volontiranje je jedno od važnih instrumenata koje može podržati razvoj zajednice, ponuditi nove usluge, odgovoriti na krizne situacije, ojačati socijalnu koheziju. Ono prati trendove i mijenja se s društvenim promjenama i tehnološkim napretkom, postaje sve raznovrsnije i prilagodljivije kako bi odgovorilo na potrebe i interese volontera i zajednice. Kako organizacije mogu kreirati učinkovite volonterske programe ili prilagoditi postojeće da bi odgovorile na potrebe svoje korisničke skupine i/ili zajednice, istovremeno uvažavajući potrebe i interese samih volontera, tema je koju će obuhvatiti ova edukacija.  

Edukaciju će provesti trenerica DKolektiva – organizacije za društveni razvoj.

Organizator edukacije nije u mogućnosti pokriti putni trošak ni smještaj sudionicima.

Prijave su otvorene do 9. studenoga 2023., a prijaviti se možete putem sljedećeg linka: https://forms.gle/uGtQHhU9Xngup7w49

S obzirom na to da je broj sudionika ograničen, sudionici će biti primljeni na edukaciju prema redoslijedu prijava. Moguće je prijaviti do 2 osobe po organizaciji.

Poziv s programom edukacije možete preuzeti ovdje.

 

Ova edukacija dio je programa “Razvoj volonterstva u Slavoniji i Baranji“ financiranog od strane Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.

 

Članstvo u mrežama:

Upravljanje kvalitetom:

Financijski podržavaju:

ured-za-udruge
DKolektiv je korisnik organizacijske podrške u razdoblju 1.9.2022. - 30.4.2024.