Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

Programom „Pomoć u učenju dostupna je i meni“ i ove smo godine omogućili jednake mogućnosti i sustavnu podršku u učenju djeci osnovnih i srednjih škola.

pomoc-u-ucenju-20212022
29. srpanj 2022.

Programom „Pomoć u učenju dostupna je i meni“ i ove smo godine pružili jednake mogućnosti i sustavnu podršku u učenju djeci osnovnih i srednjih škola.

 

U drugom polugodištu školske godine 2021./22. Volonterski centar Osijek nastavio je, u skladu s mogućnostima uslijed epidemioloških ograničenja, s provedbom volonterskog programa „Pomoć u učenju dostupna je i meni“ s ciljem pružanja sustavne volonterske pomoći u učenju učenicima.

Programom je ove školske godine obuhvaćeno 19-ero djece, kojima je na tjednoj osnovi u učenju pomagalo devetero volontera s ukupno 120 uloženih sati volontiranja. Također, dogovorili smo suradnju s Fakultetom odgojnih i obrazovnih znanosti u Osijeku s namjerom uključivanja studenata učiteljskog i pedagoškog usmjerenja u volontiranje i pružanje pomoći u učenju učenicima Osnovne škole Antunovac i Osnovne škole Vladimira Becića u Osijeku te djeci roditelja i skrbnika prijavljenih u Centar za socijalnu skrb Osijek, koja je ostvarena tijekom školske godine 2021/2022.

Ove je školske godine podršku u programu pružalo 9 volontera kojima smo iznimno zahvalni za velik doprinos. 

Program nastavljamo početkom rujna s još više učenika, volontera i u suradnji s ponekom novom školom. Volonteri, dobrodošli ste!
 

Članstvo u mrežama:

Financijski podržavaju: