Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

Ovaj letak pruža informacije o planovima najvećih političkih stranaka za adresiranje izazova koje susreću pojedine ranjive skupine tijekom nadolazećeg mandata.

napravili-smo-analizu-sto-politicki-programi-govore-o-temama-mentalnog-zdravlja-osoba-s-invaliditetom-i-osoba-starije-zivotne-dobi
11. travanj 2024.

Predstavljamo digitalni letak koji sadrži rezultate analize političkih programa na teme osobe s invaliditetom, osobe starije životne dobi i mentalno zdravlje.

Ovaj letak pruža informacije o planovima najvećih političkih stranaka za adresiranje izazova koje susreću pojedine ranjive skupine tijekom nadolazećeg mandata. Njegova svrha je omogućiti građanima da usporede specifične dijelove političkih programa, s ciljem boljeg informiranja o politikama koje ih najviše zanimaju, promicanja upoznavanja građana s političkim programima, a time i promicanjem informiranog glasanja.

Analiza je proizašla iz inicijative članice Savjeta Društvenog ateljea te je rezultat volonterskog angažmana predstavnika akademskog i civilnog sektora.


LETAK PREUZMITE OVDJE.

 
Politički programi predstavljaju kompleksne dokumente koji sadrže vrijednosti, ciljeve i mjere koje stranke namjeravaju provoditi. DKolektiv naglašava da ovim letkom ne izražava podršku za sve vrijednosti i ciljeve navedene u tim programima. Potičemo građane na temeljito proučavanje političkih programa u cijelosti, kako bi stekli sveobuhvatan pregled predloženih politika i njihovog potencijalnog utjecaja.

 


 

Članstvo u mrežama:

Upravljanje kvalitetom:

Financijski podržavaju:

ured-za-udruge
DKolektiv je korisnik organizacijske podrške u razdoblju 1.9.2022. - 30.4.2024.