Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

Pridružite nam se na panel raspravi na kojoj raspravljamo o društvenim temama iz više zemalja kao načinu da se okupimo i naučimo biti inkluzivni.

multikulturalna-tribina-perspektive-iz-cijelog-svijeta
17. svibanj 2023.

▪️Što je kulturna poniznost? Kulturna poniznost znači biti otvoren pri učenju o drugim kulturama. To je spremnost za razumijevanje i uvažavanje razlika koje postoje među ljudima.

 

📅KADA? Ponedjeljak 22.05.2023. u 19:00 sati
📍 GDJE? Društveni atelje (Županijska 11)

👉Pridružite nam se na panel raspravi na kojoj raspravljamo o društvenim temama iz više zemalja kao načinu da se okupimo i naučimo biti inkluzivni. Na panelu će sudjelovati praktikantice DKolektiva, studentice socijalnog rada iz Amerike, međunarodni ESS volonteri iz Španjolske i Mađarske i naša praktikantica Ivana.

 

▪️REGISTRIRAJTE SE OVDJE

 

#acfcroatia
#acfhrvatska

 

ENGLISH VERSION

 

DKolektiv will be hosting a multicultural panel discussion to learn about perspectives from around the world. We will be discussing social topics and how they affect different countries. This will be a way we can come together and learn to be inclusive.

We will also be discussing cultural humility. Cultural humility is about being open-minded when learning about other cultures. It is about a willingness to understand and appreciate differences that exist among human beings.

This will be an English-led discussion.

📍Place: Social Atelier (Županijska 11, Osijek)
📅Time: 22.05.2023 19:00 H

REGISTER HERE

Join us for a panel discussion where we discuss social issues from multiple countries as a way to come together and learn to be inclusive. DKolektiv friends and volunteers, social work students from America, international ESS volunteers from Spain and Hungary and our intern Ivana will take part in the panel.
 


If you have additional questions, feel free to contact us at e-mail: drustveni.atelje@dkolektiv.hr

 

Članstvo u mrežama:

Upravljanje kvalitetom:

Financijski podržavaju:

ured-za-udruge
DKolektiv je korisnik organizacijske podrške u razdoblju 1.9.2022. - 30.4.2024.