Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

Pozivamo vas na sudjelovanje u ispitivanju javnog mnijenja, ovoga puta o promociji i vidljivosti volontiranja u našem društvu.

istrazivanje-o-promociji-i-vidljivosti-volontiranja-u-drustvu
02. ožujak 2023.

Dragi volonteri, dragi organizatori volontiranja, pozivamo vas na sudjelovanje u ispitivanju javnog mnijenja, ovoga puta o promociji i vidljivosti volontiranja u našem društvu. ✍️👩‍💻👨‍💻

🔗 Upitnik za organizatore volontiranja: https://radiusv.limequery.com/113871?lang=hr
🔗 Upitnik za volonterke i volontere: https://radiusv.limequery.com/137682?lang=hr

Hvala vam što ćete ispuniti pripadajuće upitnike i proslijediti ih onima koji bi nam mogli dati vrijedne podatke! Upitnici su anonimni, za popunjavanje je potrebno odvojiti maksimalno 10 minuta po upitniku, a moguće ih je popuniti do kraja ožujka 2023.

-------------------------------------------

Ispitivanja javnog mnijenja i društvenih potreba provode se kao dio projekta "Radius V", sufinanciranog od strane EU, kroz program Europskog socijalnog fonda. Nositelj projekta je DKolektiv - organizacija za društveni razvoj, a partneri na projektu su HCRV (Hrvatska volontira), Volonterski centar Zagreb, Udruga „MI“ – Split (Regionalni volonterski centar Split), Udruga SMART (Volonterski Centar Udruge Smart), CCI Hrvatska (Centar za civilne inicijative), ACT GrupaPRONI Centar za socijalno podučavanjeSveučilište u Rijeci / University of RijekaFilozofski fakultet u RijeciGrad Split i Grad Rijeka.

Članstvo u mrežama:

Upravljanje kvalitetom:

Financijski podržavaju:

ured-za-udruge
DKolektiv je korisnik organizacijske podrške u razdoblju 1.9.2022. - 30.4.2024.