Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

Jeste li zainteresirani za zaštitu okoliša? Želite li darivati ​​na osobniji način, a ne u papirnatoj vrećici? Želite li naučiti šivati, a trebate početničke upute? Pridružite se radionici šivanja platnenih vrećica za višekratnu upotrebu!

htjeli-biste-nauciti-sivati-a-niste-imali-priliku-pozivamo-vas-na-radionicu-sivanja-platnenih-vrecica-za-visekratnu-upotrebu
17. siječanj 2023.

Drage volonterke i volonteri,

Jeste li zainteresirani za zaštitu okoliša? Želite li darivati ​​na osobniji način, a ne u papirnatoj vrećici? Želite li naučiti šivati, a trebate početničke upute?

Pridružite se radionici šivanja platnenih vrećica za višekratnu upotrebu!

Na ovoj radionici, planiranoj za 28. siječnja i 4. veljače, ručno ćemo šivati ​​platnene vrećice sa špagom za zatvaranje. Sav potreban materijal osigurava DKolektiv.Radionica je potpuno početnička, a predviđena je za dvije subote poslijepodne, kako bi je do kraja završili i oni koji nikad prije nisu držali iglu. Konačna veličina torbe će biti oko 14,5 cm x 19,5 cm.

Budući da ovu radionicu vodi naša volonterka iz Mađarske, radionica će biti održana na engleskom jeziku. Ali, ne brinite, sporazumjet ćete se sasvim u redu čak i ako niste najbolji u engleskom, budući da je riječ o praktičnom radu.

Ako ste zainteresirani, ovdje i u ovom vremenu će se održati radionica:

Društveni atelje, Županijska ulica 11, Osijek

28. siječnja i 4. veljače, od 14:00 - 19:00.

Da bismo znali koliko materijala trebamo pripremiti, morat ćemo znati koliko će ljudi prisustvovati. Ispunite ovu prijavnicu kako biste nas obavijestili da dolazite!

ONLINE PRIJAVNICA

 

                

Članstvo u mrežama:

Upravljanje kvalitetom:

Financijski podržavaju:

ured-za-udruge
DKolektiv je korisnik organizacijske podrške u razdoblju 1.9.2022. - 30.4.2024.