Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

U našem Društvenom atelje skupa s udrugom „Aktivni umirovljenici Osijek“, a povodom Europskog dana međugeneracijske solidarnosti, organiziramo festival razmjene vještina.

festival-razmjene-vjestina
20. travanj 2022.

U našem Društvenom atelje skupa s udrugom „Aktivni umirovljenici Osijek“, a povodom Europskog dana međugeneracijske solidarnosti, organiziramo festival razmjene vještina.

 

Festival se odvija 28. travnja od 17 do 19 sati u  prostorima Društvenog Ateljea i Dnevnog boravka za umirovljenike (oba prostora su na adresi Županijska 11, dvorište).

U sklopu Festivala pripremili smo vam 5 punktova na kojima ćete moći naučiti različite vještine kroz radionice u trajanju od 90 minuta:

- Oslikavanje boca (Aktivni umirovljenici Osijek)
- Izrada nakita (Aktivni umirovljenici Osijek)
- Kuglanje (Aktivni umirovljenici Osijek)
- Radionica fotografije (DKolektiv)
- Radionica kreativnog pisanja (DKolektiv)

Prijaviti se možete putem google obrasca: https://forms.gle/nBEURTatiaSEHjnQA

Napomena: budući da se radi o međugeneracijskom događaju, potičemo mlađe osobe da se prijave na aktivnosti udruge "Aktivni umirovljenici Osijek".

Dođite zajedno s nama potaknuti međugeneracijsko druženje između mladih i osoba starije životne dobi, ali i osvijestiti važnost međugeneracijske razmjene znanja, vještina i iskustava!

 

Ova se aktivnost provodi kroz projekt KolOsijek, čiji je nositelj Grad Osijek, a kojega u suradnji provode Gradsko društvo Crvenog križa Osijek i DKolektiv. Projekt je sufinanciran sredstvima Europske unije, kroz Europski socijalni fond, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

 

Članstvo u mrežama:

Financijski podržavaju: