Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

Pozivamo udruge, zaklade i školske volonterske klubove na sudjelovanje u festivalu „Gledaj (u)druge“ koji se organizira na Trgu Slobode u Osijeku, 28.9.2023. od 11 do 13 sati.

festival-gledaj-udruge-krajem-rujna-u-osijeku
13. rujan 2023.

Pozivamo udruge, zaklade i školske volonterske klubove na sudjelovanje u festivalu „Gledaj (u)druge“ koji se organizira na Trgu Slobode u Osijeku, 28.9.2023. od 11 do 13 sati.

 

Cilj festivala je predstaviti građanima aktivnosti koje udruge, škole i volonteri svakodnevno provode kako bi drugima, bez obzira na njihov status, obrazovanje, godine, životno i radno iskustvo, zemlju porijekla, nacionalnu pripadnost, život u lokalnoj zajednici bio kvalitetniji, ugodniji i bolji. Ovim festivalom želimo posebno istaknuti čega sve ne bi bilo u zajednici da nema udruga i aktivnih pojedinaca koji se zalažu za demokratske vrijednosti i vrijednosti ljudskih prava, kulture različitosti, društvene uključenosti i održivog razvoja. 

 

Prijavnice za Festival molim popunite putem ONLINE PRIJAVNICE do 26.9.2023. 

 

Fotogaleriju s prethodnog festivala održanog 2019. godine pogledajte OVDJE.

 

*Sve organizacije koje su se već prijavile za odgođeno izdanje i koje su potvrdile sudjelovanje 28.9. ne trebaju se naknadno prijavljivati.

 

 

 

KAMPANJA "DA NEMA NAS..."

Osim sudjelovanja u Festivalu , pozivamo vas na sudjelovanje u kampanji  „Da nema nas...“ koja će dodatno pokazati razloge postojanja i društveni utjecaj  civilnog društva. Kampanju nastavljamo kontinuirano provoditi nakon uspješnog početka tijekom svibnja i lipnja, a vaše materijale slobodno nam možete i dalje slati. Kampanja će se provoditi putem društvenih mreža i u jesenskom razdoblju, a na samom festivalu "Gledaj (u)druge" također ćete imati mogućnost sudjelovanja u kampanji, no o tome više uskoro. Upute za sudjelovanje u KAMPANJI nalaze se OVDJE.

Za sve dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte telefonski na 031 211 306 ili na email dkolektiv@dkolektiv.hrNadamo se što većem broju prijava i vaših video materijala! 

 

*Zadržavamo pravo da ne objavimo onaj materijal čiji sadržaj neće biti u skladu s temeljnim civilnim vrednotama i načelima kao što su demokracija, humanost, dobrovoljnost, sloboda,   uvažavanje različitosti, solidarnost, poštivanje ljudskih prava, nenasilje, filantropija i održivi razvoj kao putokaza prema viziji humanog, otvorenog, solidarnog, održivog i uključivog društva.

 

 

Članstvo u mrežama:

Upravljanje kvalitetom:

Financijski podržavaju:

ured-za-udruge
DKolektiv je korisnik organizacijske podrške u razdoblju 1.9.2022. - 30.4.2024.