Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

Osmišljena je Europska nagrada za volontiranje mladih te su otvorene prijave za sve organizacije koje koordiniraju ili upravljaju projektima i aktivnostima volontiranja mladih u programskim zemljama Erasmus+ programa.

europska-nagrada-za-volontiranje-mladih
01. ožujak 2022.

DKolektiv - organizacija za društveni razvoj provodi u partnerstvu projekt financiran sredstvima programa Erasmus+ pod nazivom European Quality Standards in Youth Volunteering (Europski standardi kvalitete u području volontiranja mladih). Više o projektu možete pročitati ovdje.
 

Tijekom provedbe projekta partnerske organizacije iz 7 europskih zemalja radile su na razvoju standarda kvalitete u području volontiranja mladih. U skladu sa standardima kvalitete osmišljena je i Europska nagrada za volontiranje mladih te su otvorene prijave za sve organizacije koje koordiniraju ili upravljaju projektima i aktivnostima volontiranja mladih u programskim zemljama Erasmus+ programa.
 

Prijave su otvorene do 15. svibnja 2022. godine, a zainteresirane organizacije mogu sudjelovati na način da popune prijavu u nastavku na hrvatskom ili engleskom jeziku. Prijave je potrebno poslati na mail adresu: award@eqyvol.eu.


PRIJAVNICA

 

Nagrada je simbolična i nije novčane prirode, a organizacija koja pobijedi na natječaju bit će pozvana (jedna osoba s pokrivenim svim troškovima) prisustvovati na ceremoniji dodjele nagrada u Bruxellesu, Belgija, a koja će biti organizirana 28. lipnja 2022.
 

Za sva dodatna pitanja u vezi s prijavom i nagradom kontakt osoba je: Jelena Kamenko Mayer, DKolektiv - organizacija za društveni razvoj, e-mail: jelena.kamenkomayer@dkolektiv.hr, mob: 091 601 73 53
 

Ovim putem, ujedno Vas molimo i da informaciju proslijedite svima onima za koje smatrate da bi bili zainteresirani sudjelovati.

Članstvo u mrežama:

Financijski podržavaju: