Top
DKolektiv -

Volonterski centar Osijek| Drugi na prvom mjestu| Mali kolektiv za veliki kolektiv| Vrline znanja| Energija srca

Nazovite nas :
+385 31 211 306
Uvod

Pozivamo predstavnike organizatora volontiranja i koordinatore volonterskih programa na sudjelovanje na online treningu o mjerenju utjecaja volontiranja kroz koji ćemo ujedno predstaviti i online platformu osmišljenju u svrhu praćenja i mjerenja utjecaja volontiranja.

mjerenje-utjecaja-volontiranja-poziv-na-online-trening
17. ožujak 2024.

Pozivamo predstavnike organizatora volontiranja i koordinatore volonterskih programa na sudjelovanje na online treningu o mjerenju utjecaja volontiranja kroz koji ćemo ujedno predstaviti i online platformu osmišljenju u svrhu praćenja i mjerenja utjecaja volontiranja (https://volunteeringimpact.eu/). Bez obzira jeste li iskusni u tom području ili ste novi u području upravljanja volonterima, ovaj trening će vam omogućiti dodatno razumijevanje utjecaja volontiranja te vam ponuditi znanje i praktične vještine potrebne za korištenje metodologije koju smo razvili kroz V-CALC projekt i izrađene platforme za učinkovito mjerenje utjecaja volontiranja.

Trening će se održati online, putem ZOOM aplikacije, u ponedjeljak, 25. ožujka, u trajanju od 10:00 do 12:00 sati. Trening je osmišljen na interaktivan način, a obuhvaća prezentaciju, praktične vježbe kroz grupni rad i dijalog koji omogućuje upoznavanje metodologije i pruža praktično iskustvo s online platformom.

Za sudjelovanje na treningu možete se registrirati na sljedećoj poveznici: https://us06web.zoom.us/meeting/register/tZcvfu6tqT4sHN0Ngjf30JIHfm7RT5Xhwkip, nakon čega će svim sudionicima automatski biti poslana poveznica za sudjelovanje.

Ovaj događaj organiziran je u okviru projekta V-CALC (https://www.dkolektiv.hr/public/hr/project/v-calc), posvećenog razvoju metodologije za mjerenje utjecaja volontiranja u Europi, a financiran je sredstvima Erasmus+ programa. Provodi se u partnerstvu s organizacijama iz Belgije, Ujedinjenog Kraljevstva, Albanije i Španjolske.

Članstvo u mrežama:

Upravljanje kvalitetom:

Financijski podržavaju:

ured-za-udruge
DKolektiv je korisnik organizacijske podrške u razdoblju 1.9.2022. - 30.4.2024.